top of page
RECENSIE-EXEMPLAREN aanvragen bij de uitgever v h boek

NIEUW: Het Laatste Arrondissement

(herschreven heruitgave Nirwana)

VERSCHIJNT 19-09-2023 (ELLESSY UITGEVERIJ)

3 d mockuop het laatste arrondissement.png.png

VERSCHIJNT BINNENKORT ALS
Rapsodie in zwart (heruitgave)
(Ellessy uitg.)

Ook als e-boek en luisterboek verkrijgbaar 

Genre:Thriller

Aantal pagina’s:196

Uitgeverij: Uitgeverij aquaZZ

Eerste editie23 november 2015

ISBN: 9789491897559 , 9789078459590

Richard reist met zijn vrouw en haar negenjarige dochter naar een oud fort in Clarksonville. In de woestijn komt het Nederlandse gezin in een file terecht. Onbegrijpelijk en onwaarschijnlijk op de zo veilige snelwegen in Noord-Amerika. De verbazing groeit als er vreemde verschijnselen in de atmosfeer optreden: radio's vallen uit, auto's willen niet meer starten, vreemd onweer dat het landschap verandert.
Richards voornaamste taak is zijn gezin tegen deze dodelijke fenomenen te beschermen en hen veilig naar de beschaving brengen. Dit wordt nog zwaarder wanneer hij vermoedt dat iemand van zijn medevluchtelingen het op zijn gezin heeft voorzien.
Door het gedrag van de onbehouwen en gevaarlijke Jake, en het oudste lid de mysterieuze Floyd Couldren dringt een gehaat deel van Richards verleden naar de voorgrond. Floyd dient zich ongewenst aan als raadgever, hoewel zijn adviezen op den duur meer kwaad dan goed lijken te doen.
Richards woede en haat die met zijn jeugdtrauma gepaard gaan zijn echter slechtere raadgevers. Tijdens de tocht beseft hij dat dit helaas de enige wapens zijn die de menselijke dreiging kunnen tegenhouden. Durft hij die wapens op tijd en op de juiste manier te gebruiken?

 

NIET MEER VERKRIJGBAAR ONDER DE TITEL NIRWANA

HET LAATSTE ARRONDISSEMENT

HERUITGAVE-NIRWANA (2016)
HET LAATSTE ARRONDISSEMENT
uitgeverij Ellessy. 

Een pikzwart avontuur in een dystopische samenleving.

 

Het toekomstige Laatste Arrondissement is verworden tot een getto waar de brave burgers van Stad Holland hun verdorven fantasieën botvieren. In een door zwaarbewaakte poorten afgezonderd deel proberen Uwen, Ronnie en Dara te overleven in de verschrikkelijke onderwereld waar het leven uitzichtloos is. Alleen de drug Nirwana geeft nog enige verlichting.

Dara’s vader probeert zijn dochter uit deze hel te bevrijden. Hij is bij zijn reddingspoging aangewezen op de hulp van outcasts die in het Laatste Arrondissement wonen. Hij betaalt een hoge prijs dankzij zijn onverzettelijkheid.

Genre: Spannende boeken algemeen

Aantal pagina’s: 291

Uitgeverij: Ambilicious LLP

Eerste editie10 november 2018

ISBN: 9789492551382 , 9789492551689

De ooievaar brengt volgens onze folklore de kinderen. Dit volksgeloof verklaart niks meer dan dat. De mythe heeft echter een duistere, diepere oorsprong. Het woord ooievaar is een verbastering van het Proto-Germaanse woord auda-bara-, dat letterlijk ‘schatdrager’ betekent. Hij draagt inderdaad een grote schat, de kinderziel. De ziel van het kind komt uit de Andere of Onderwereld. Deze wereld is onder meer via een waterbron te bereiken. Suzan Maryot is een ervaren politierechercheur in Manhattan. Zij en haar partner Bill jagen op twee seriemoordenaars die allebei bovennatuurlijke krachten schijnen te bezitten. Suzan is vastbesloten om de waarheid over deze twee moordenaars te achterhalen. Wat ze ontdekt is een waarheid die voor gewone mensen beter geheim kan blijven. … Niet elke mens heeft een menselijke ziel …

Genre: Thriller

Aantal pagina’s:195

Uitgeverij: Ambilicious LLP

Eerste editie: 02 december 2019

ISBN: 9789492551818 , 9789493210028

Aan mijn ontreddering
Men zegt over mij dat ik een monster onder mensen ben... Genade, het woord ken ik, de betekenis eveneens, en verschillende synoniemen. Daar houdt het op, voor mij is het verder een onbelangrijk woord. Ik ben doof voor de schreeuwers in mij. Zoek in mij, maar ik beloof u een
hopeloze speurtocht naar menselijkheid. Weeg mij en mijn loden hart zal u verpletteren. Verander mij, het zal uw laatste daad zijn. Ik heb mijn leven lief zoals het is, donker en eenzaam.
(De Crooner)
Daer gy in "t geraes en gedonder van "t geschut moet staen, dat u de blauwe bonen om de ooren vliegen.
(Desiderius Erasmus)
"Een intrigerend en meeslepend verhaal over een wereld die we zelden zien."
(auteur Anthonie Holslag)

BINNENKORT DERDE DRUK-HERUITGAVE- uitgeverij Ellessy, heruitgave onder nieuwe titel Rapsodie In Zwart

Genre: Spannende boeken algemeen

Aantal pagina’s: 298

Uitgeverij: Ambilicious LLP

Eerste editie1 november 2021

ISBN: 9789493210950 , 9789493275324

De Kluwen: Vijf vrienden. Hun vriendschap is hecht. Voor hun televisieprogramma onderzoeken ze paranormale verschijnselen. Zij weten dat geesten bestaan en zijn er niet bang van. Tot ze zich in het huis van een occultist en seriemoordenaar laten opsluiten. Vanaf dat moment loopt de hele mensheid groot gevaar. Zij kunnen de wereld echter alleen van de ondergang redden door zelf in leven te blijven. De sterkte van hun vriendschap, hun moed, en hun beslissingen zullen uiteindelijk de doorslag geven. De Kluwen is een verhaal dat de grens tussen eng en gruwelijk angstvallig vaak overschrijdt. Voor lezers met stalen zenuwen. 

Genre: Psychologische thriller

Uitgeverij: Hamley Books (Bizzyby VOF)

Eerste editie: 28 februari 2023

ISBN: 9789464661132 , 9789464661149

 

Vanaf eind juni 2024, via de reguliere kanalen alleen als e- en audioboek verkrijgbaar. Papieren exemplaren via pixel@zeelandnet.nl (Peter Scheefhals)

Hoe sterk is het geweten?
Twee mensen in een verder verlaten dorp. Hij kiest voor de eenzaamheid zodat hij zijn obscure liefhebberij ongestoord kan uitoefenen. Zij hoort stemmen die haar ophitsen.
Allebei verafschuwen ze geweld. Allebei zijn ze echter bereid grenzen te overschrijden om zichzelf te kunnen zijn en te blijven. Hun paden kruisen elkaar op het tijdstip dat zijn eenzame bestaan wordt bedreigd.
Een dodelijke jacht op elkaar is het gevolg
ALLEEN NOG TWEEDEHANDS VERKRIJGBARE TITELS: NOPTULA & DE NEGEN CIRKELS
bottom of page